Recensies Portretfotografie

Zowel voor als samen met Stef achter de camera leer je heel veel bij!
Ik heb reeds enkele foto shoots gedaan met hem voor de camera en deze zijn gewoon weg super !!  Hij heeft oog voor detail.
Daarnaast heb ik ook les gevolgd om achter de camera te staan. Ik heb op een korte tijd zoveel bijgeleerd! Echt de moeite waard!!

Sarah Janssens

5 sterren, bediende

Eén van de beste fotografen uit regio Antwerpen en omstreken. Wil je resultaat en wil je specialisatie dan raad ik POP zeker aan. Super goede resultaten.
Nogmaals bedankt !

Servet Duran

5 sterren, acteur/zanger

Fantastische fotoshoot achter de rug. Anderhalf uur vlot verlopen. Stef weet duidelijk wat hij doet. Totaal 90 foto’s om uit te kiezen. De beste die ik heb gekozen hebben geweldige reactie veroorzaakt op sociale media. Dus ik ben zeer tevreden. Prijs kwaliteit uitstekend. Zeker aan te raden om te doen gezien wij nu in het tijdperk van digitale fotografie en media leven en wij worden op presentatie beoordeeld.

Maxim Kouznetsov

5 sterren, IT specialist

Via een cadeaubon zijn we bij POP terecht gekomen. Ik en mijn vriendin wilden al langer een keer leuke foto’s van onszelf laten maken. Het eerste contact verliep zéér aangenaam en we waren er direct gerust in dat de fotoshoot vlot zou verlopen. We hadden namelijk nogal wat ideeën en Stef zei dat het allemaal geen probleem was.
De dag zelf tijdens de fotoshoot in de studio waren we direct op ons gemak en zijn we er direct ingevlogen. Stef is een zéér aangenaam, vriendelijk en professioneel persoon.
Over het uiteindelijk resultaat waren we ook zéér tevreden. Hele mooie foto’s!!  We hebben er al mooie complimenten over gekregen 🙂 Éen foto gaan we nu zelfs vergroten om in de woonkamer te hangen. Dus niet twijfelen en contact opnemen met POP.

Sven Van Gucht

5 sterren, IT specialist

Reviews schrijven…hmm, eerlijk ? Dat doen wij eigenlijk nooit. Maar nu moesten we gewoon!!  Héél België en ver daarbuiten moet gewoonweg weten wat een TOP-fotograaf jij bent Stef Boey!!  Met een bang hart plukten we jou van het internet en wat bleek ??  Jij hebt van ons feest de mooiste fotoreportage EVER gemaakt!!  Niet alleen waren álle foto’s prachtig en ben je nog eens budgetvriendelijk, ook jouw spontaniteit, enthousiasme en vriendelijkheid hebben ons en onze gasten een ONVERGETELIJKE AVOND bezorgd!!  Dus aan iedereen die deze website bezoekt….wij hebben alvast onze vaste “huisfotograaf” gevonden!! Bedankt Stef!

Nadia, Mira en Janbart

Nadia Martein

5 sterren, Manager

Een tentoonstelling wees de weg naar zijn website, nog een tentoonstelling en vervolgens een fotoshoot. Gewoon geweldig hoe Stef al pratend doet vergeten dat hij ondertussen fotografeert en zo tot zeer naturelle foto’s komt. In zijn kunstfotografie herken je de visie van een rasartiest. Blij dat er werk van hem thuis hangt.

Charles Higgs

5 sterren, Filosoof

Fantastische fotograaf met oog voor schoonheid en originaliteit. Vol passie voor zijn vak. Ik heb zowel portretfoto’s als twee natuurfoto’s en raak er niet op uitgekeken. Portretfoto’s vol humor en natuurfoto’s die me rust en reflectie geven. Bedankt !

Kathy Douchar

5 sterren, Manager

Ik huurde POP enkele maanden geleden in voor portretfotografie, meer bepaald voor het maken van headshots voor mijn nieuwe zaak. Ik was meer dan tevreden, zowel over de fotoshoot zelf als de foto’s. Stef heeft een zeer aangename en professionele manier van werken waardoor je je meteen op je gemak voelt wat geweldige portretten oplevert.
Absolute aanrader!

Robby Mares

5 sterren, Grafisch specialist

“Ik wil mezelf zien” …door de ogen van anderen. Ik wil me zekerder voelen over “mezelf.”  Met deze insteek begon ik aan de fotoshoot. Een erotische fotoshoot. Ik volg Stef al een jaar en ben grote fan van zijn werk, de manier waarop hij mensen benadert…hoe hij dingen in beeld brengt, het sprak me allemaal aan. En het eindresultaat bewijst dat ik de beste fotograaf gekozen heb voor deze fotoshoot. De spanningen die ik voelde, de onzekerheid en angst, verdwenen naargelang de shoot op gang kwam. Door zijn ongedwongen, professionele houding, de rust en kalmte die hij uitstraalt…en de bemoedigende woorden heb ik een geweldige fotoreeks overgehouden. Een foto of beeld is maar zo goed als zijn fotograaf…Dank je wel Stef Boey, ik kon me geen betere wensen.

Kaatje Janssens

5 sterren, Bediende

Ben zo één van die personen die spontaan ” bevriest ” op papier. Dus een shoot zat er nooit in, tot ik na een aantal verloren kilo’s toch besloot om het te vereeuwigen. Stef ging het worden, de rust die hij uitstraalt deed veel, net als zijn werk. Want hij slaagde er niet alleen in om mij te laten “ontdooien “.  Maar hij bracht het zover dat ik nu uitvergroot aan men eigen muur hang te pronken in het midden van de woonkamer.
Het was men allereerste fotoshoot, maar zal zeker niet de laatste zijn, nogmaals bedankt om me een kant te laten zien van mezelf die ik zelf nog nooit zag…

San van Hulle

5 sterren, Bediende

Samengewerkt met Stef voor een produktie voor mijn werk. En ik was bang wat dat zou geven omdat mijn dochter niet zo sociaal is (lees: niet).
Stef palmde haar meteen in, wat weinig mensen kunnen, en het was prachtig om zien hoe die 2 samenwerkten.
Het werk was echt snel gedaan. Nu nog spreekt mijn dochter van die “gekke fotograaf”.
Het resultaat was echt héél leuk, spontaan, gewoon zoals ze is.
Voor herhaling vatbaar maar dan met ons drietjes ! Dikke merci!

Hilde Cortebeeck

5 sterren, Toeristische dienst Mechelen

 
Omdat ik regelmatig deelneem aan castings voor films en televisie heb ik goede portretfoto’s nodig. De foto’s die u hier ziet, geven het beste van mezelf weer. Bij Stef gaat elke shoot super vlot en je voelt je meteen op je gemak. Dankzij de professionele werkomgeving met toch een losse sfeer, kan je er zeker van zijn dat hij het beste resultaat naar boven zal halen.

Een aantal weken voor de shoot besprak ik kort waar ik naar opzoek was in mijn foto’s. Hij respecteerde mijn mening maar had ook een goede eigen inbreng. GEWELDIGE FOTOGRAAF!

 
 
Charlotte Vanderdonck

Actrice, 5 sterren

Het contact met Stef verliep vlot en gemoedelijk. Ietwat onwennig begonnen we aan onze (familie) fotosessie maar al vlug stelde Stef ons op ons gemak.  Met een grapje toverde hij een lach op onze gezichten met als resultaat  prachtige en natuurlijke foto’s… .juist zoals we het graag hadden !  Bij een volgende gelegenheid weet ik hem zeker te vinden. Top !

Muriel Marien

5 stars from me for Stef as he has done a fantastic job during the photo shoot for Kris Goldie.
I am proud to have used a great picture out of this shoot for the Radio edit of my track Mayday!

Kris Schuermans

Deejay

Stef is een man met enorm talent en laat je meteen thuis voelen. Na enkele minuten sta je te glimlachen voor de lens en maakt hij prachtige portretten! Sterk aangeraden ook qua prijs/kwaliteit, je krijgt pracht stukken hoe jij ze wilt. Persoonlijke aanpak, gaat met zijn klanten helemaal na wat ze willen en levert uitmuntend werk!

Maxine Willemsen

Bediende , Stad Mechelen