PORTRETFOTOGRAAF ANTWERPEN PORTRAITS OF PEOPLE

Portraits Of People werkt op een unieke manier waarbij alles draait om service en kwaliteit naar u toe.

Voor elke fotoshoot  contacteer ik u telefonisch om alles te bespreken. Op deze manier kunnen we even kennismaken en wordt uw fotoshoot besproken. Welk soort foto’s wenst u, welke kledij en eventueel make-up en of kapsel past hierbij… . We bespreken de locatie en de achtergronden en bepalen samen het moodboard. Kortom, Portraits Of People laat niets aan het toeval over om jou best mogelijke portretfoto te maken samen met jou !

Tijdens de fotoshoot zorgt POP voor een goede sfeer waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt. Op deze manier zetten we de eerste stap naar uw beste portretfoto.

In de prijs van een fotoshoot zitten steeds reeds een aantal digitale foto’s inbegrepen.  Deze zijn in hoogste resolutie en kan u online gebruiken voor social media en ook om zelf foto’s met af te printen of fotoalbums te maken.  Dus geen extra kosten voor uw digitale fotobestanden !

 

Bij portretfotograaf Portraits Of People weten we uit ervaring dat mensen vaak nerveus zijn voor hun fotoshoot.

Veel fotografen houden hier te weinig of geen rekening mee.  Hierdoor zal  jij als klant je niet helemaal op je gemak voelen en dat uit zich in de foto’s. POP daarentegen weet perfect hoe iemand te ontspannen en het beste uit jou te halen.  Zo zijn je portretfoto’s ook op hun best ! 

Lees even de fotorecensies om een idee te krijgen hoe de mensen over hun fotoshoot bij Portraits Of People denken en overtuig jezelf.

Heb je verder nog vragen dan mag je me altijd contacteren.

Portretfotograaf Antwerpen Portraits Of People is er voor  jou !